Střípky z května

| 0 comments

Telegrafické fotovideografické info o sledu událostí posledních 2 týdnů:

Takže pěkně postupně, nejdříve rozvička v podání Lukáše:

A dále již s vlastním účinkováním. Pěkné dny v kombinaci s nuceným pobytem v urban environment dospěly k lehké renesanci prekiontrie, jak již naznačil předchozí příspěvek. Tentokrát v trojboji běh nahradilo kolo, kdy díky nevídané kreativitě (=dětinské hravosti) vznikl i následující skvost, díky kterému se jistě bratři Lumiérové v hrobě obrací. Omluvte omezené herecké výkony z důvodu ještě omezenějšího rozpočtu:


A pokračujeme dále – novou dimenzi odhalil starý pivovárek v Klecanech. Na závodce pod komín, převléct do komínářského, užít si delikátní interlezbu a nahoře si užít parádní výhled a příjemnou debatu se sousedy slunícími se na terase:

A nakonec výroční romantika:

Nejen prekiontrií ale živ jest člověk, je třeba vybát se také jinde…co třeba písky v Labáku? Slovy Honzy:“ Dva metry pod kruhem jsem si vždycky říkal, že tohle je poslední a vejš už nepolezu…“ Přežili jsme nakonec všici a díky tomu dokážeme aspoň na den ocenit bezpečné místo za počítačem.

Tož tak…brutus předodletový týden může začít.

Jakub

Author: Jakub

Zkouším všechno možné od lezení po skialp a nevalnou kvalitu maskuju univerzálností. Hodně fotím, občas něco natočím a hlavně jsem rád venku. Kromě čaje už mám rád i kafe a pořád ještě i brzké ranní vstávání.

Napsat komentář

Required fields are marked *.



*