Schönberg Revival

| 4 Comments

SCHOENBERG-009

Rčení, které tvrdí, že dvakrát nevstoupíš do stejné řeky je evidentně jeden velký mýtus. Důkazem budiž vánoční návrat na epický stanovací vršek jménem Schönberg na kraji Totes Gebirge.

SCHOENBERG-001

Historie se v porovnání s výpravou před 9 lety opakovala hned několikrát: opět zima, která, co se sněhu týká, nestojí za nic, opět se vydáváme v našláplém tříčlenném týmu, opět nedojdeme na Loser, opět si nacpeme břicha cukrovím a především si opět vychutnáme luxusní nocleh s kruhovým výhledem a epesním západem a východem slunce.

SCHOENBERG-003

Fotku výše má na svědomí Míra, díky!

SCHOENBERG-004 SCHOENBERG-005 SCHOENBERG-006 SCHOENBERG-010  SCHOENBERG-012 SCHOENBERG-013 SCHOENBERG-015 SCHOENBERG-016 SCHOENBERG-018 SCHOENBERG-021 SCHOENBERG-022 SCHOENBERG-023

Abychom letošní 2. díl „Schoenberg Christmas Epic Camping“ vyšperkovali, prodlužujeme akci o další den a pokračujeme za dalším noclehem. Druhý den, okořeněný nečekanou mezikulturní výměnou, kulminuje večer nedaleko vrcholu Gamskogel dalším vyhlídkovým kempem. Pak už zbývá jen okouknout místní Almy a hurá k domovu. Rychle přebalit a zítra opět do Alp!

SCHOENBERG-024 SCHOENBERG-025 SCHOENBERG-026 SCHOENBERG-029 SCHOENBERG-030

Jakub

Author: Jakub

Zkouším všechno možné od lezení po skialp a nevalnou kvalitu maskuju univerzálností. Hodně fotím, občas něco natočím a hlavně jsem rád venku. Kromě čaje už mám rád i kafe a pořád ještě i brzké ranní vstávání.

4 Comments

  1. Hello!

    I have been searching for some detailed information about Hannah Charge 2 tent and havent found any good information, I can see you use this tent, can you give any feedback about it? about bad weather capability?, is it breathable for example for a little bit hotter weather? does it have enough space for 2? does it have good materials and zips? Any feedback would be really appreciated! , Thank you!
    I don know you languaje to read your site but you have some really nice images!

  2. Pingback: Univerzální pohorka Hannah Elbrus | Jakub Cejpek

  3. Zdravím, proč jim lezete po vrcholových křížích??
    Podotýkám, že jsem ateista, ale chtělo by to víc úcty a respektu..
    Jinak to spaní na vrcholu, ve stanu, krása!

Napsat komentář

Required fields are marked *.



*