Boj ve vysoké trávě – Triple A 7-/265 m

| 0 comments

Triple-A-015

Zahrádkaření je v kurzu! A jelikož chceme být in, přesouváme tuto bohulibou činnost do vertikálního světa. Pravda, cesta Triple A je zarostlejší, než by si srdce horolezcovo přálo, ale jelikož je prakticky za humny, není proč váhat. Pořád je to výrazně lepší, než jet na Smíchoff. Zbývá už jen udělat si víkend uprostřed pracovního týdne, sbalit opalovák a srp a jdem to tam nasekat. 

Triple-A-003

Brzká vstávání milují všichni! Radostně vyskakují ze spacáků a obdivují ranní panoramata nad údolím Ennsu…popravdě je to spíše předpověď přesahující průměrnou teplotu lidského těla, která nás nutí vyrážet velmi brzy.

Triple-A-002

Po velmi příjemném traverzu lesa (mačky s sebou) konečně nacházíme tu správnou linii a valíme hore. Hned první a třetí délka jsou příjemné šestky v pevné skále (s příležitostným kličkováním mezi drny).

 Triple-A-004

Triple A-030Triple-A-005

Následující snímek by si pravda zasloužil lehkou retuš aby získal na dramatičnosti. Trpaslík čekající v polovině stěny má na zelenou ozdobu skály totožný názor jako my.

Triple-A-006 Triple-A-007 Triple-A-008

Klíčová délka. Delikátní traverz s odvážnými odlezy až půl metru. Tady se nemusí bát opravdu nikdo. Zatím naštěstí pořád ještě lezeme ve stínu…

Triple-A-009 Triple-A-010 Triple-A-011 Triple-A-012

Poslední dvě délky a je posekáno. V trávě jsme se neztratili, v těžších délkách si krásně zalezli a cesta nám vykouzlila úsměv na tváři. Triple-A-013 Triple-A-014  Triple-A-016 Triple-A-017 Triple-A-018

Berg Heil na Schiefersteinu. Stín a odpolední šlofíček jsou největší motivací na sestupu. Dočkáme se obojího a v podvečer si užíváme ještě parádní sportovky v Lausse na SonnleitnerwanduTriple-A-019 Triple-A-022 Triple-A-024

Foceno na Fujifilm X-T10.

Jakub

Author: Jakub

Zkouším všechno možné od lezení po skialp a nevalnou kvalitu maskuju univerzálností. Hodně fotím, občas něco natočím a hlavně jsem rád venku. Kromě čaje už mám rád i kafe a pořád ještě i brzké ranní vstávání.

Napsat komentář

Required fields are marked *.



*