Go Pro Panning Timelapse

| 0 comments

Go Pro je fenomén dnešní doby a jeho obliba a kvality neustále stoupají. Stejně tak  jsou v kurzu atraktivní časosběrná videa, neboli timelapse, která jdou s „Gočkem“ velmi lehce pořídit. Jak to celé ještě vylepšit, přidat trošku dynamiky a získat za málo peněz, hodně muziky? 

Těch peněz je přesně 99 kaček, což je cena kuchyňské minutky v jednom neznámém švédském butiku. Pokud se vám podaří nazabloudit mezi regály, máte nejtěžší část přípravy za sebou. Pak už jen stačí přilepit na horní hranu držák na Go Pro, nastavit minutku na časový interval 15-60 min, podle toho, jaký úhel chcete během časosběru zabrat a spustit snímání. V praxi se mi osvědčilo 20 minut s 2 vteřinovým intervalem, ale možností je mnoho a kreativitě se meze nekladou. Základ je opět vybrat dobrou scénu a počkat si na vhodné počasí. Může to dopadnout třeba takto:

Pro lepší dojem mrknětě v HD na Vimeo.

Cheap Go Pro Panning Timelapse with kitchen timer from IKEA

Myslím, že to na takto jednoduché řešení není vůbec špatný výsledek, ovšem pokud to s timelapse myslíte vážně, můžete se kouknout po profesionálnějším řešení.

Jakub

Author: Jakub

Zkouším všechno možné od lezení po skialp a nevalnou kvalitu maskuju univerzálností. Hodně fotím, občas něco natočím a hlavně jsem rád venku. Kromě čaje už mám rád i kafe a pořád ještě i brzké ranní vstávání.

Napsat komentář

Required fields are marked *.



*