Po dvou letech na silničce

| 0 comments

NOVOHRADKY-005

Po čtvrt roce netrávím víkend na horách! Vlastně je to docela příjemná změna a abych si to zpestřil, vytahuju poprvé v této sezóně kolo. Páteční bajk mi připomene, jaká je to paráda být od hlavy k patě od bahna a sobotní předpověď přímo vybízí k čistější silniční variantě. Mohla z toho být velmi pohodová prosluněná vyjížďka, kdybych si za parťáka nevybral Jíru.

NOVOHRADKY-001 NOVOHRADKY-002 NOVOHRADKY-003 NOVOHRADKY-004

Slibuju, že už se nikdy nebudu posmívat dříve narozeným! Naštěstí byl Jíra natolik ohleduplný, že zvolil mladistvé tempo (termín „důchodcovské“ se tu nehodí) a mohl jsem se za ním vézt v háku kdykoliv byla příležitost. Nemluvě o kompletním servisu, kdy stačilo sednout na vyladěné kolo a otevírat pusu na přichystanou svačinu. Pochybuju, že by to na Tour měli lepší! Jen díky tomu jsem švih do Novohradských hor přežil bez trvalých následků… díky Jíro za skvělou sobotu!

NOVOHRADKY-006 NOVOHRADKY-007 NOVOHRADKY-008Trenink s Jakubem_01m

foto: Jíra

Jakub

Author: Jakub

Zkouším všechno možné od lezení po skialp a nevalnou kvalitu maskuju univerzálností. Hodně fotím, občas něco natočím a hlavně jsem rád venku. Kromě čaje už mám rád i kafe a pořád ještě i brzké ranní vstávání.

Napsat komentář

Required fields are marked *.



*